WORKSHOPS MET HEELDE

Ben je hoog sensitief en wil je meer met jouw open zintuigen gaan werken? Of weet je dat je helende capaciteiten hebt en wil je meer leren en zelfvertrouwen ontwikkelen? Weet je dat je ook een channel/medium/reader bent en wil je meer handvatten, meer oefenen met collega's en in kleine groepjes aan de slag? Ben je therapeut en wil je graag een aanvulling? Heb je de roep van het donker gehoord maar heb je totaal geen idee hoe je hier mee om kan gaan? Ben je heel bewust en wil je verdieping in het nu, de non dualiteit en spelen met energie? Loop je in jouw vakgebied ergens tegenaan en wil je spirituele verdieping? Vraag je je af hoe het zit met chakra's, helderzien, helderweten, heldervoelen, helderruiken, spiritualiteit, kundalini, sjamanisme, energiefrequenties, van de 3e naar de 5e dimentie ontwikkelen?

Heb je geen idee hoe je je kunt afsluiten, hoe je in je innerlijke ruimte terecht kan komen, hoe je je ruimte en jezelf kan reinigen, hoe je donkerte de deur uitzet en hoe je in balans blijft? Kom dan eens een workshop volgen met Hilde.

 

Hilde werkt met kleine groepjes in een prettige sfeer. Stuur haar een bericht met datgene wat je wil leren, waar je vastloopt of waarin je diepte zoekt. Ze zet je op de lijst en zoekt deelnemers die bij jouw vraagstelling passen. De geplande evenementen staan op facebook en op deze website.

 

Ook is het mogelijk om een online workshop aan te vragen. Hilde werkt met Zoom zodat meerdere personen tegelijk deel kunnen nemen.