WIE IS HEELDE?

Al zo lang ze zich kan herinneren is Hilde Verhoef in verbinding met haar ‘achterban’. Een groep gidsen die wordt aangestuurd door een mannelijke (onzijdige) hoofdgids die de readingen regisseert en een vrouwelijke gids die om haar heen valt als ze channelt. Het kanaal is in verbinding met een enorme groep wezens, gidsen, niet aardse frequenties, elders (oude wijzen), spirit helpers, krachtdieren en lightbeings (engelen). Er zijn een aantal vaste gidsen en een heleboel losse die komen en gaan al naar gelang de reading, healing of het ritueel dat gegeven wordt.

 

Van kinds af aan was Hilde ‘anders’. Haar heldere vermogens werden al vanaf haar pubertijd ingezet. Helderziend, horend, voelend, wetend – het hele scala werd ontwikkeld. Rond haar 18e begon ze met het geven van reading sessies en is daar nooit meer mee gestopt. Zo’n 20 jaar geleden heeft Hilde zich volledig overgegeven aan haar achterban en leeft ze haar leven volledig in overleg met haar gidsen. Dat klinkt heel volgzaam maar natuurlijk heeft ze hierin een vrije keuze. Het heeft geresulteerd in bijzondere ontmoetingen, prachtige ervaringen, wijze lessen van wijze leraren en een enorm stuk bewustwording.

 

Hilde loopt het pad van wakker bewustzijn. Bewust ZIJN. Leegte, dood en overgave versus vervulling, leven en dankbaarheid. Ze kan je verder helpen met inzicht in zelfexpressie, manifestatie en helpt je focussen vanuit jouw ziel. Daar ligt haar passie. Mensen in hun kracht zetten vanuit hun ware zelf. Het doorbreken van patronen, licht schijnen op overtuigingen, een hand toereiken om uit een cyclus van zwaarte te komen maar bovenal cliënten enthousiasmeren in het pad dat ze lopen.

 

Dit doet ze door het geven van persoonlijke readingen, healen met de sjamanen spiegels, de emotiecoaching techniek van Vera Helleman en krachtige rituelen in groepsverband om de frequentie van het spiritueel lichaam te verhogen. Ook geeft ze groepshealingen en geeft ze privé sessies aan HSP-ers. Hilde heeft veel ervaring met trauma begeleiding (dissociatie). Ze begeleid veel therapeuten, lichtwerkers en collega readers/healers. Hilde heeft een groot netwerk en stuurt haar cliënten makkelijk door naar andere therapeuten, artsen of healers.