Reading


Hilde gaat vooraf aan de reading behoorlijk diep in trance. Ze maakt contact met haar gidsen, moeder aarde, great spirit, groepen helpers van het licht en het donker, beschermers en een grote groep wijzen. Ze reinigt de ruimte, verhoogt de frequentie, vraagt om dieptereiniging, bescherming en toont haar dankbaarheid aan alle wezens die haar willen helpen op de reis die reading genoemd wordt. 

 

Hilde werkt als medium, als Emotiecoach en als healer. Haar gidsen vertellen wat de bedoeling is en geven informatie via beeld, geluid, gevoel en trilling. Ze vraagt jouw voor- en achternaam (de namen die jij dagelijks gebruikt) en dan begint er bij haar een film aan informatie door te komen die ze je vertelt. Ze maakt verbinding met jouw kern en vervolgens vervloeien haar zintuigen met jouw aanwezigheid. Ze voelt wat jij voelt. En dat wat geblokkeerd zit komt naar boven.

Hilde zal je op een vriendelijke, humorvolle en aardse manier bewust maken wat er speelt. Ze zal je spiegelen en begeleiding geven om je vooruit te helpen en jouw obstakels te helpen overwinnen.

 

Er kan stevige healing op gang komen, schrik hier niet van. Ze kan met de drum of andere sjamanistische voorwerpen werken. Ze kan met jou de stilte in gaan en zijn. Of ze neemt je via een begeleide meditatie mee naar andere sferen. Ook werkt ze met overledenen, benoemt ze vloeken en entiteiten, geeft ze reiniging en voegt ze toe wat nodig is. Maar bovenal vertelt ze je wat onbewust net onder de oppervlakte zweeft. 

 

Als Emotiecoach kan ze verder gaan dan de traditionele en rationele processen. Dit betekent dat de uitwerking ook langer kan duren. Een reading kan maanden, soms wel jaren doorwerken. Daarom wordt het gesprek opgenomen.