Ben je hoog sensitief en wil je meer met jouw open zintuigen gaan werken? Of weet je dat je helende capaciteiten hebt en wil je meer leren en zelfvertrouwen ontwikkelen? Weet je dat je ook een channel/medium/reader bent en wil je meer handvatten, meer oefenen met collega's en in kleine groepjes aan de slag?

 

Zou je het leuk vinden om mee te doen met de Reading Playground? De speeltuin gaat open en wel in de Balzaal te Den Haag. Tijdens deze middagen komen healers, readers en lichtwerkers samen om zich te verdiepen, samen te spelen, van elkaar te leren en op/met elkaar te oefenen. We gaan niet voor spiritueel ego, wie is de beste en wie ziet of kan het meest. We halen het beste in elkaar naar boven, stimuleren elkaar en zijn bereid om van elkaar te leren. Vind je het spannend? Ben je onzeker over je eigen kwaliteiten? Weet je dat je iets kan maar heb je er nog maar weinig mee geoefend? Je bent helemaal welkom!

 

Je kan vooraf met verzoeken, ideeen, wensen en input komen echter, Hilde kan niet garanderen dat alles aan bod komt. Vooraf wordt gechanneld wat die dag aan bod komt. Neem zelf je krachtvoorwerpen mee. Stenen, sjamanenvoorwerpen, de lumina 5G plaat etc. We kunnen geen salie of wierook branden maar spray’s zijn welkom.

 

De volgende dagen zijn ingepland:

 28 november – 13-16 uur

 19 december – 13-16 uur

 9 januari – 13-16 uur

 14 februari – 13-16 uur

 28 maart- 13-16 uur

 

We komen samen in de Balzaal in Den Haag – Hugo de Grootstraat 37 in het gebouw van PS (PubliciteitsService). Er is een keukentje aanwezig en thee. De Balzaal is redelijk Coronaproof. We hebben ruimte voor 15 mensen (vol=vol) en zitten op afstand van elkaar. We respecteren de 1,5 meter regels. Wat mij betreft hoeft een mondkapje niet op, maar mocht jij dat fijn vinden dan is dat natuurlijk helemaal in orde. We zitten op stoelen tijdens de workshop, deze kunnen gedraaid worden om met elkaar te werken. Binnenkort start Heelde ook met online playgrounds. Reserveren?