Les van HEELDE

Ben je hoog sensitief en wil je meer met jouw open zintuigen gaan werken? Of weet je dat je helende capaciteiten hebt en wil je meer leren en zelfvertrouwen ontwikkelen? Weet je dat je ook een channel/medium/reader bent en wil je meer handvatten, meer oefenen met collega's en in kleine groepjes aan de slag? Ben je therapeut en wil je graag een aanvulling? Heb je de roep van het donker gehoord maar heb je totaal geen idee hoe je hier mee om kan gaan? Ben je heel bewust en wil je verdieping in het nu, de non dualiteit en spelen met energie? Loop je in jouw vakgebied ergens tegenaan en wil je spirituele verdieping? Vraag je je af hoe het zit met chakra's, helderzien, helderweten, heldervoelen, helderruiken, spiritualiteit, kundalini, sjamanisme, energiefrequenties, van de 3e naar de 5e dimentie ontwikkelen?

Heb je geen idee hoe je je kunt afsluiten, hoe je in je innerlijke ruimte terecht kan komen, hoe je je ruimte en jezelf kan reinigen, hoe je donkerte de deur uitzet en hoe je in balans blijft? Kom dan eens een workshop volgen met Hilde.

 

Hilde werkt met kleine groepjes in een prettige sfeer. Boek een tijdstip via het contactformulier en neem vrienden of collega's mee. Geef vooraf even aan hoeveel mensen je mee wil nemen.  Ook is het mogelijk om een online workshop aan te vragen. Hilde werkt met Zoom, Jitsi en Skype zodat meerdere personen tegelijk deel kunnen nemen.

 

Hoe werkt dit? Stel; je bent spiritueel wakker aan het worden en je loopt tegen bepaalde zaken op. Hou dan een tijdje al je vragen bij. In eerste instantie verwijst Hilde je graag naar de boeken van Christina von Dreien. Dit 3-luik geeft veel antwoorden op de grote vragen van het leven. Mocht je praktische vragen hebben over healing, reading etc. boek dan eens een 1 op 1 sessie in, waarbij je mensen mee mag nemen. Hilde gaat er van uit dat deze informatie voor meerdere oren bestemd is en op deze manier leer je van elkaar. In de ruimte is plek voor 3 mensen. Wil je een sessie met meer mensen neem dan even contact met haar op via het contactformulier.