Tijdens een reading sessie van Hilde komt er altijd healing op gang. Hilde verhoogt haar trilling, de trilling (lees; energie) van de ruimte en van de client. Als ze een reading geeft wordt er ook gebruik gemaakt van de krachtvoorwerpen in de ruimte, tussensferen en dat wat op dat moment nodig is.

 

Hilde geeft zowel 1 op 1 heling sessies, als groep sessies. Daarvoor wordt ze uitgenodigd (minimaal 6 personen). Tijdens een groep sessie komt er een client naar voren die healing/reading krijgt. De groep resoneert mee met deze reading. Op deze manier worden er onontdekte stukken geheeld bij alle deelnemers.

 

Tijdens een 1 op 1 healingsessie worden de verschillende lichtlichamen meegenomen en ook als mogelijkheid emotiecoaching en EMDR ingezet. Een healing kan zowel op afstand als live in Den Haag. Vaak is er stilte tijdens een healingsessie.

 

Op uitnodiging heelt Hilde ook gebieden, gebouwen, stukken aard magnetisch veld, krachtplekken op de aarde en grote groepen mensen. Zowel op de plek zelf als op afstand. Wat gebeurt er tijdens zo'n sessie, of meerdere sessies achter elkaar? Blokkades worden gezocht en heling volgt zodat er meer doorstroming mag komen. Zielsdelen worden vrijgelaten, energiebanen rechtgelegd of omgelegd, ontstoringen mogen plaatsvinden, en trillingsfrequenties mogen verhoogd worden. Hilde werkt met grote groepen helpers, healingvelden, tussensferen en andere dimenties om haar werk te kunnen uitvoeren.