Waar licht is, is donker, het onlicht.

Hilde ziet van kinds af aan wezens uit het donker. Astrale plekken, entiteiten, overledenen die zijn blijven hangen, lage trillingsfrequenties die al eeuwenlang overgedragen worden van generatie op generatie, energieen die in de tijd zijn stil blijven staan, zielsdelen die zich verstopt hebben, karmische verstrikkingen, sferen die niet prettig voelen, leylijnen die verstoord zijn, agressieve energieen, nachtmerrie verschrikkingen, vloeken, spoken en ander gespuis. Er wordt altijd wat lacherig gedaan bij lage frequenties. Maar je zal er maar last van hebben.

 

Er zijn nogal wat symptomen die duiden op last van 'het donker';

Weinig energie, moeite met ontspannen en uiteindelijk moeite met inspannen, het gevoel alsof je met je voeten door de stroop loopt, niet vooruit komen, tijdelijk vooruit komen en toch weer terugvallen, je leven niet echt op kunnen bouwen, wel voelen dat je ziel vooruit wil maar geen stappen kunnen zetten, moe wakker worden en onrustig slapen, besluiteloosheid, niet kunnen manifesteren, wel verlangen weten maar het niet kunnen voelen en het al helemaal niet kunnen manifesteren, niet kunnen afsluiten, zoeken maar niet kunnen vinden, het gevoel van gemis, onverklaarbare angsten en zo kan ze nog even doorgaan.

 

Bovenstaande klinkt nogal hocus pocus maar Hilde kijkt er met een nuchter oog naar. We leven in de dualiteit; daar waar licht is, is donker. Heb je er last van? Doe er wat aan!

Natuurlijk voel je weerstand om een stap te zetten, maar bij Hilde ben je op het juiste, veilige, adres.

 

Wat is er mogelijk?

Terughalen van Zielsdelen

Kantelen familie en karmische vloeken

Doorsnijden karmische huwelijksverbindingen

Channeling overledenen, entiteiten en ander gespuis, sferen, gebouwen, gebieden

Uitzuivering op afstand

 

Over het algemeen wordt er eerst een afspraak gemaakt voor een reading. Je komt met je klachten en er wordt een plan gemaakt. Hierbij wordt ook doorverwezen of samengewerkt met collega's. Tijdens de reading kunnen vloeken worden gekanteld, zielsdelen worden teruggehaald, er kan healing plaats vinden, wordt er gechanneld en uitgezuiverd op afstand. Ook krijgt Hilde door wat de vervolgstappen zijn. Door haar nuchterheid is er geen reden tot angst. Natuurlijk kan er angst gevoeld worden omdat deze emotie er op dat moment moet zijn, maar Hilde legt precies uit wat ze aan het doen is (ook al valt dit niet altijd te begrijpen).