Hoe werkt een healing?Hilde gaat vooraf aan de healing behoorlijk diep in trance. Dit doet ze door middel van haar drum of ratel. Ze maakt contact met haar gidsen, moeder aarde, great spirit, groepen helpers van het licht en het donker, beschermers en een grote groep wijzen. Ze reinigt de ruimte, verhoogt de frequentie, vraagt om dieptereiniging, bescherming, kantelen van karma en vloeken en toont haar dankbaarheid aan alle wezens die haar willen helpen op de reis die healing genoemd wordt.

 

Hilde werkt al 30 jaar als medium, coach, reader en als healer. Haar gidsen vertellen wat de bedoeling is en geven informatie via beeld, geluid, gevoel en trilling. Nadat je bent gaan zitten vraagt ze jouw hele naam en als het goed is begint er bij haar dan een film aan informatie door te komen die ze je vertelt. Doordat jij jouw naam zegt klik je in in jouw lichaam. Je bent meer aanwezig, uit je denken. Op dit moment maakt Hilde op een diepe manier verbinding met jouw kern en vervloeien haar zintuigen met jouw aanwezigheid. Ze voelt wat jij voelt. En dat wat geblokkeerd zit komt naar boven. Hilde zal je op een vriendelijke, humorvolle en aardse manier bewust maken wat er speelt. Ze zal je spiegelen en begeleiding geven om je vooruit te helpen en jouw obstakels te helpen overwinnen.

 

Tijdens de healing vervloeit ze met jouw lichaam. Ze voelt waar jouw blokkades zitten en zal alles in zijn werk zetten om hierin doorgang te vinden. Ze reinigt energie, vraagt om hulp van de gidsen die op dat moment belangrijk zijn voor jou en zal via handoplegging, gezang of door middel van haar drum, sjamanenspiegels of ratel zorg dragen voor de juiste healing op de juiste plek. Ze werkt bij de ene persoon in stilte en bij de ander legt ze uit wat ze aan het doen is.  Er kunnen stevige healingen op gang komen, schrik hier niet van. Je lichaam kan gaan trillen, koud of warm worden, heftig gaan schokken of je kan gaan boeren of spontaan een scheet laten. Laat het maar gebeuren.

 

Als intuïtief coach kan ze verder gaan dan de traditionele en rationele processen. Dit betekent dat de uitwerking ook langer kan duren. Een healing kan een tijdje doorwerken. Daarom wordt de sessie ook opgenomen. Het kan zijn dat ze je tijdens de sessie dingen vertelt die je niet opslaat terwijl het woorden zijn speciaal voor jou. Omdat Hilde in Trance is kan ze de healing niet onthouden en neemt ze deze woorden op via haar dictafoon zodat je het later nogmaals kan naluisteren.