Retreats in Bolivia in samenwerking met Samaipataretreats


NATUUR, RUIMTE & JIJ zijn de principes.

NATUUR als in Eenvoudig Zijn in de Natuur met de wijze bomen en planten, omringd door bergen, frisse lucht inademen, jezelf verbinden met de natuurlijke ritmes en Pachamama (moeder aarde) je laten voeden.

RUIMTE als in Ruimte creëren in je leven om te reizen, ruimte innemen voor jezelf en voor je lichaam. Evenals voelen en in contact zijn met de ruimte om je heen. Hoe wil je leven en je ruimte op deze planeet vullen?

En dan is er JIJ! Waar je ook reist, je neemt jeZelf mee. Je zult het startpunt zijn voor de retraite en je bent een essentieel onderdeel van de groep die de terugtocht maakt. Daarnaast zijn er ook op maat gemaakte retreats speciaal voor jou.

 

De aankomende retraites voor oktober 2019 zijn nu bezig met registratie en we plannen de komende evenementen en retraites voor maart 2020.
Ik hoop van je te horen en laat het ons weten als je mee wilt op een reis naar Samaipata.

https://www.samaipataretreats.com/retreats

https://www.facebook.com/events/1084915718380340/

 

Wat biedt Hilde jou in Bolivia? Vooraf aan het retreat zal er op readingnivo gekeken worden naar jouw lichtwezen. Er zal een op maat gemaakt programma worden gecreëerd wat voor jou passend is op dat moment. Heb je veel rust nodig? Dan zal er veel rust in jouw programma worden gebracht. Ze zal begeleiden bij rituelen, readen en healen waar nodig is. Ze zal je begeleiden op krachtplekken en de spirit van de plek laten voelen. Ze zal je meenemen in de nacht om je nietigheid te laten ervaren. Ze zal met je lachen, met je huilen en je in mildheid en zachtheid terugbrengen naar wie jij in wezen bent.Zachte bergen bedekt met oude geschiedenis en energie. Ze waren vroeger ook bedekt met de natuur. De bomen die op de bergen leven zijn een verscheidenheid van hier naar de maan en terug. Oude gigantische varens vormen nog steeds een mystiek nevelwoud waar je je vastgehouden en gestreeld kunt voelen door de vochtige grond en schaduwen en verfrist door de zuivere lucht. De tijd is door deze wijze bomen gegaan, duizenden of zelfs miljoenen jaren van licht, energie en wijsheid. Steeds meer mensen zijn zich (bewust) bewust van de kostbaarheid van Pachamama (moeder aarde) en dat we allemaal deel van haar uitmaken.

Omdat we dit land lenen van de dieren, onze voorouders en toekomstige generaties, is het tijd om terug te geven. Wil je weten hoe je iets terug kunt doen of meedoen?
Neem contact op met ons! www.samaipataretreats.com of +31 (0)638307328 EMAIL: samaipataretreats@gmail.com